Bluffen voor bedrijven

SONY DSCEen Blufscrabble-toernooi voor het hele personeel geeft plezier, reludeert, verbroedert (m/v) en brengt bovendien ruimte voor beweging en verandering.
Daarom is Blufscrabble-organisator en trainer Yoeke Nagel in te zetten voor bijzondere bedrijfsactiviteiten waar de lach, creativiteit, valsspelen en samenwerken centraal staan. Met name de wat hoger opgeleide medewerker geniet van Blufscrabble – en het effect ervan op de lange termijn.

Collega’s samen laten spelen

Teambuilding en personeelsfeesten, bezinningsdagen en heisessies: ze knappen enorm op van een partijtje Blufscrabble.
Zo’n partij geeft ook veel inzicht in wat er zoal speelt op de werkvloer. Neigen alle blufwoorden naar sprankelend enthousiasme? Mooi! Komen er blufverklaringen als ‘drungom’: het woord voor als er alweer een voorstel van tafel wordt gemaaid door de directie? Dan is er niet veel voor nodig om te weten dat er eens stevig moet worden gepraat. Of… gespeeld!

Dezelfde taal spreken
(door ‘m eerst samen te creĆ«ren)

Bij fusies en overnames, het nieuwe werken, een frisse wind door het bedrijf of een andere leidinggevende kan het gebeuren dat collega’s elkaar niet meer goed begrijpen. Ze spreken een andere taal.
De taal van het ene bedrijf bepaalt bijvoorbeeld dat een functie ‘managementassistent’ heet, terwijl vrijwel dezelfde functie bij het andere bedrijf ‘projectleider’ wordt genoemd.
Wie heeft er gelijk? Niemand, zeggen de gouden regels van het Blufscrabble.
Zoek een nieuw woord, waar iedereen zich in kan vinden.

Bedrijfstraining en teambuilding met Blufscrabble

Waarom zou je een Bedrijfsblufscrabbletoernooi in huis halen? Gewoon voor de lol, omdat je elkaar eens op een heel andere manier leert kennen. Of om de sfeer te verbeteren. De samenwerking te bevorderen. Boven tafel te krijgen wat er nou eigenlijk steeds mis gaat in de onderlinge verhoudingen.
Blufscrabble is in te zetten als bedrijfsuitje, maar ook als teambuildingstool.
Bij slecht-functionerende teams zorgen twee Blufscrabbletrainers voor een geweldige blufmiddag, met een opgewekt vervolgtraject waarbij de implementatie van de nieuwe inzichten centraal staat.
Zo wordt het team weer helemaal jatsaar!

Yoeke Nagel, organisator Blufscrabbeltoernooien en teambuilding

Yoeke Nagel, organisator Blufscrabble-evenementen voor bedrijven.

Informeer naar de mogelijkheden om het Blufscrabbletoernooi helemaal aan te laten sluiten bij je doelstellingen.